Palvelut

Päätuotteemme on Procus-tuotetiedonhallintajärjestelmä, joka on ohjelmistotuoteperhe yrityksen Master Datan ja/tai myynnin ja markkinoinnin tarvitsemaan tuotetiedonhallintaan. Procus-ohjelmistojen avulla yritys pystyy ylläpitämään ja julkaisemaan tuotetietonsa haluamallaan tavalla paperilla tai webissä. Procus-ohjelmistot sopivat monenlaisille yrityksille, joilla on hallittavanaan suuri määrä tuotetietoja ja usein myös tuotetietojen eri kieliversiot.

Tarjoamme kaikki tarvittavat palvelut liittyen Procus-tuotetiedonhallintajärjestelmän käyttöönottoon ja ylläpitoon sekä tuotetiedon julkaisemiseen. Tarjoamme asiakkaillemme myös tuotetietokannan ylläpidon hosting-palveluna.

palvelut.png

Koulutus

Tarjoamme asiakkaillemme kattavan Procus-tuotekoulutuksen, jonka avulla yrityksen henkilöstö pääsee nopeasti tuottavaan työhön. Koulutus räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. Koulutuksessa hyödynnetään asiakkaan omaa tuotetietokantaa, jolloin opittuja asioita voidaan välittömästi hyödyntää. Koulutus voidaan järjestää tarvittaessa myös englannin kielellä.

Parhaimmat tulokset saavutetaan pienryhmäkoulutukseen liittyvällä henkilökohtaisella opastuksella.

Konsultointi

Mediaviisi tarjoaa kaikkia tarvittavia konsulttipalveluja myynnin ja markkinoinnin tuotetiedonhallinnan ja -julkaisemisen alueella. Meillä on vankka kokemus tuotehierarkioiden rakentamisesta, logistiikkatietojen käsittelystä, toimialastandardien huomioimisesta, liittymisestä yrityksen muihin tietojärjestelmiin jne. Ymmärrämme erinomaisesti suurten tuotetietomäärien hallintaan liittyvät ongelmat ja pystymme löytämään niihin ratkaisut. Osaamme myös älypuhelimille ja tableteille optimoidun julkaisemisen.

Kykenemme myös ulkoistamaan yrityksen tälle alueelle liittyviä toimintoja jos se on tarpeellista.

Hosting

Mediaviisi tarjoaa hosting-palveluja tuotetietokantojen ylläpitoa ja julkaisemista varten. Olemme rakentaneet palvelinkeskuksen, joka palvelee asiakkaitamme tänäänkin. Hoidamme asiakkaittemme puolesta sekä tietokantojen varmistukset että tietoturva-asiat.

Suurin osa palvelimillamme olevasta materiaalista on julkaistavaksi tarkoitettua ja vastaammekin tietoliikennekapasiteetin riittävyydestä sekä järjestelmien toimivuudesta. Hosting-palvelun etuna on myös ohjelmistopäivitysten nopea ja yksinkertainen tekeminen.

Julkaisutuotanto

Mediaviisi tarjoaa kaikki mahdollisesti tarvittavat palvelut, joita julkaisujen tuottamisessa tarvitsette esim. sivuntaitto, kuvankäsittely jne.

Julkaisujen toteuttamisessa usein suurin haaste on kuvamateriaali ja sen käsittely. Kuvat ovat joko huonolaatuisia, väärän kokoisia jne. tai niitä ei ole kuin muutama sähköisessä muodossa. Eräs merkittävä osa osaamistamme on kuvien käsittely julkaistavaan muotoon eri tarpeisiin. Painokelpoinen kuva on jotain aivan muuta kuin verkkosivuilla esitettävä kuva. Olemme piirtäneet, skannanneet ja konvertoineet tuhansia kuvia. Ja joissain tapauksissa olemme toimittaneet kuva-arkistosovelluksia ja jopa hoitaneet tuotekuvauksia. Sanalla sanoen olemme kuvatuotannon ammattilaisia.

Voimme toimittaa julkaisunne avaimet-käteen -periaatteella käyttäen omia työkalujamme tai voimme toimittaa teille järjestelmät ja mahdolliset lisäpalvelut, jotta voitte itse tehostaa julkaisutuotantoanne.

Tavoitteenamme on aina tarjota laadukkaita palveluja kohtuuhintaan ja etsiä asiakkaillemme tehokkain ja edullisin tapa toimia. Parhaimmillaan se on johtanut kustannusten laskuun murto-osaan alkuperäisestä samalla kun tuotantoaikaa on pystytty lyhentämään merkittävästi.

Procus-ohjelmistot